top image

Ada Beach Hotel***


..

Lokacija

Severni Kipar, Kirenija, na plaži. Udaljen je oko 9 km od centra Kirenije, oko 83 km od aerodroma u Larnaki i oko 36km od aerodroma Erdžan.

Plaža

U okviru hotela se nalaze dve manje peščane plaže; između njih se nalazi platforma sa ležaljkama, sa koje se direktno može ući u vodu. Na plaži se nalazi beach bar i mreža za odbojku. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Smeštaj


Standardna soba:
 francuski balkon ili terasa sa pogledom na more ili bazen, klima uređaj, satelitska TV, kupatilo, fen.

Ostali sadržaji

Otvoreni bazen sa delom za decu, igralište za decu, Wi-Fi internet u lobiju i pored bazena, svakodnevne animacije u vidu žive muzike u večernjim satima.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Health & Fitness centar sa teretanom i zatvorenim bazenom (koji se koristi samo za osveženje nakon saune).

Plaća se: hamam, sauna, tretmani i masaže

..

..

..

..AVIO PREVOZ..

..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024