top image

Aqua Marisa Apartmans

..

OPIS

Lokacija: Apartmanska kuća Aqua Maris, nalazi se u centru Hersonisosa najpoznatijeg turističkog mesta u regiji Herakliona na ostrvu Krit. U neposrednoj blizini hotela Palmera Beach, na samo 140 m od šljunkovite plaže i 40 metara od šetališta uz obalu mora. Glavni grad Krita Heraklion udaljen je 28 km, a aerodrom 24 km od apartmana Aqua Maris.

Apartmani: Apartmani Aqua Maris razlikuju se u veličini i poziciji (sprat/prizemlje), a svaki ima: kupatilo, fen, klima uređaj, kuhinjsku nišu i frižider, sef i balkon ili terasu u prizemlju. Svi apartmani imaju pogled na more, osim apartmana u niskom prizemlju. Apartman sa jednom spavaćom sobom: odvojenom vratima od prostora sa kuhinjom, ima jedan bračni krevet, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za dve osobe (min 2 - max 5 osoba). Apartman sa dve spavaće sobe: odvojene vratima od prostora sa kuhinjom, ima dva bračna kreveta, jedan standardni krevet i sofu na razvlačenje za jednu osobu (min 2 - max 6 osoba). Korišćenje klima uređaja doplaćuje se na licu mesta. Korišćenje sefa, kreveca i wi-fi – besplatno za goste apartmana (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže. Posteljina i peškiri menjaju se 2 puta u toku boravka.

Sport i zabava: Gosti apartmana Aqua Maris mogu uživati mnogobrojne sadržaje koje nudi letovalište Hersonisos (živo danju i noću) kao što su: restorani, barovi, butici, suvenirnice, šetalište uz glavnu ulicu, šetalište uz more, staro mesto na uzvišenju iznad grada, nekoliko plaža na pešačkoj udaljenosti i drugo. Blizina glavnog grada Herakliona, palate Knosos, mogućnost odlaska na Santorini ili poseta nekoj od svetski poznatih plaža čine Krit privlačnom destinacijom za odmor i letovanje. 

 Blizu plaže
 
 U centru
 Lift
 
 WI FI u sobi

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja...

..

..

.. 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024