top image

Armas Sunrise Lara****


..

Lokacija

Hotel Armas Rio Lara se nalazi na Lari, 22 km je udaljen od centra Antalije i 10 km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2019. godine, a poslednji put renoviran 2021. Prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara. Pored glavnog restorana nudi i A la carte i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Lobby bar, Pool bar, Snack bar i Beach bar. U okviru kompleksa nalazi se otvoreni bazen, relaks bazen, dečiji bazen i bazen sa pet tobogana. U ponudi je i Spa centar sa hamamom, saunom i salonom lepote.

Za najmlađe goste tu je dečiji klub (za decu uzrasta od 4 do 12 godina), mini disko i igralište.

Hotel nudi koncept medenog meseca. Gosti uz potvrdu da su bračni par mogu da iskoriste isti (korpa sa voćem i vino u sobi na dan dolaska, posebna dekoracija sobe, usluga doručka u sobi jednom tokom boravka).

Plaža

Hotel je oko 1 km udaljen od svoje peskovite plaže na kojoj su gostima na raspolaganju ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri, bez doplate.  

Smeštaj

Sve sobe su opremljene split klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholnim pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, setom za čaj i kafu, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom ili francuskim balkonom. Na podu je laminat.                                                                                                                     
Od tipova soba gostima su na raspolaganju:   

Standard Terrace soba, koja je veličine od 28 do 30 metara kvadratnih sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje.                                                                           

Standard Landview soba, koja je veličine od 16 do 18 metara kvadratnih sa bračnim krevetom ili dva odvojena ležaja.         

Porodična soba, koja je veličine 36 metara kvadratnih sa dnevnom i spavaćom sobom (razdvojene vratima i imaju jedno kupatilo.) U jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj kreveti na sprat i sofa na razvlačenje.                           

Economy porodična soba, koja je veličine 36 kvadratnih metara sa dnevnom i spavaćom sobom (razdvojenim vratima i jednim kupatilom.) U jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj kreveti na sprat i sofa na razvlačenje.                                             
Plaća se: sef u sobi, Wi-Fi, telefon.                                                                                                                                                                                                                                                               

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu All Inclusive (u periodu od 10 do 22h) – samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. Zatim razne užine, turske palačinke, sladoled, poslepodnevni čaj u određeno doba dana na određenim lokalitetima širom hotela. Uz doplatu je gostima na raspolaganju i riblji A la carte restoran. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i topli napici su dostupni u 4 bara (Lobby bar, Restoran bar, Pool bar, Beach bar).

Plaća se: 
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u flašama, a’ la carte restoran.

Ostali sadržaji

Tržni centar, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu i aqua park sa pet tobogana. Gostima su na raspolaganju brojne dnevne sportske i animacione aktivnosti (pikado, stoni tenis, step aerobik, boćanje, vaterpolo, odbojka na plaži, teretana), muzika uživo (određenim danima), kao i noćni show program.

Plaća se: nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, servis za pranje i peglanje veša, telefon, faks, prodavnice, rent a car, internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima su dostupni tursko kupatilo (hamam) i sauna.

Plaća se: masaže, razni tretmani i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.   

..

..AVIO PREVOZ..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023