top image

Blue Wave Suite ****

..

Lokacija

Nalazi se u Alanji, Oba, oko 350m od gradske plaže, u centru Obe, oko 2km od centra Alanje, oko 135km od centra Antalije i oko 120km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2014. godine (samo glavna zgrada). Prostire se na 11.000m2. Sastoji se od glavne zgrade i 4 aneksa u formi resorta preko puta glavne zgrade od koje ih deli ulica.

Hotel ima 51 standardnu sobu, 127 apartmana, 13 economy soba i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama. Tu su još glavni restoran i 4 bara (2 Pool bara, Beach, Botanic Café).

Od sadržaja za decu, hotel poseduje dečiji bazen, mini club, mini bioskop, mini disco, igralište i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel koristi svoj deo (br. 17) gradske peščano-šljunkovite plaže. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju.

Plaća se: peškiri za plažu, bar na plaži.

Smeštaj

Standardne sobe imaju balkon, klima uređaj, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, mini bar, kupatilo sa kadom (u apartmanima sa tuš-kadom), fen, površine su oko 30m² .
Economy sobe nemaju balkon i nalaze se u anex zgradi, površine su oko 30m² .
Porodične (family) sobe se sastoje iz dve spavaće sobe odvojene vratima (spavaća soba i dnevni boravak), površina im je oko 40m². 

Plaća se: sef  i mini bar.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak i večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, razne užine, kafa, topli napici u razno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i piće u baru na plaži (osim vode), sokovi od svežeg voća, sladoled, turska kafa (služi se do 23h), sva pića u diskoteci.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, faks.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena (jedan sa toboganom), dečiji bazen, teretana, aerobic, gimnastika u vodi, stoni tenis, pikado, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi.

Plaća se: sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže i tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..AVIO PREVOZ..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024