top image

Putovanje Brazil


Jedna od najprivlačnijih svetski očaravajućih mesta je Brazil, smešten u Južnoj Americi. Zemlja belih peščanih plaža, netaknutih prašuma i metropola koje ne spavaju. Brazil nudi velike avanture za putnike, surfovanje, ronjenje kristalno čistim vodama, jahanje konja, plovidbu kajakom poplavljenim šumama Amazona, ili ako ste za varijantu da sedite i uživate u prirodi i amtosferi, opustite se na nekoj od plaža uz brazilski nacionalni koktel caipirinha. Brazil je zemlja koja zahvaljujući svom ekosistemu ima kolekciju biljnih i životinjskih vrsta koja se ne mogu naći nigde na svetu. Brazilska kuhinja se razlikuje od regiona i predstavlja spoj tri različite kulture, portugalskih osvajača, afričkih robova i starosedelaca Indijanaca, međutim, uglavnom preovladjuju pasulj, suvo meso, soja, pirinač i kukuruz. Brazil je poznat po fudbalu, kafi i karnevalu u Riju. Ovo je zemlja velike raznolikosti od urbanog Sao Paola do kišnih šuma Amazona, mnogo toga možete videti i doživeti u Brazilu, zato i postoji izreka „Svako može naći Brazil za sebe“.

Brazilija je glavni grad Brazila sa oko 2 miliona stanovnika. To je jedini grad na svetu koji je izgrađen u 20. veku i predstavlja rezultat modernog urbanog projekta. Kada se pogleda plan grada, podseća na oblik aviona, iako mnogi preferiraju da je ptica sa raširenim krilima, međutim ideja arhitekte je bila da grad ima oblik krsta. U svetu gastronomije Brazilija je među glavnima sa malim restoranima koji služe hranu iz centralnog dela Brazila, ili kafićima sa prefinjenim menijima gde će Vam obrok spremiti najpoznatiji kuvari.

....

....

....

....

....

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023