top image

Budimpešta Nova Godina 2022

Budimpešta – Nova godina 2022.

Cena od 119€ / po osobi

6 Dana   +16 Godina

5 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUSOM

30. DECEMBAR 2021. – 03. JANUAR 2022.

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Budimpešta se najjednostavnije može podeliti na dva grada: Budim – brdoviti deo grada zapadno od Dunava (distrikti I-III, XI-XII), i Peštu – ravan deo istočno od Dunava u kojem se nalazi savremeni trgovinski centar (distrikti IV-IX). Mnogi je smatraju jednim od najlepših gradova na svetu, a pored Beča i Praga, Budimpešta je najpopularnija destinacija u istočnoj Evropi. Milioni turista svake godine obiđu ovaj prelepi grad.

30. decembar 2021. / Beograd – Budimpešta:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u kasnim večernjim časovima (okvirno 23:30). Noćna vožnja preko Srbije i
Mađarske, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

31. decembar 2021. / Budimpešta:

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Šetnja Vaci ulicom u pratnji vodiča, glavnom pešačkom i šoping ulicom u gradu. Po završetku mogućnost fakultativnog panoramskog obilaska grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Zamak Vajdahunjad, Opera, zgrada Mađarskog parlamenta, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela…. U popodnevnim satima smeštanje u hostel. U večernjim satima odlazimo do Sedmog kvarta, najinteresantnije četvrti grada, prepune takozvanih ruin pabova koji su postali svojevrstan brend ili zaštitni znak Budimpešte. Žurka u nekom od barova i doček Nove godine. Noćenje.

01. januar 2022. / Budimpešta – Sentandreja (fakultativno):

Doručak. Mogućnost fakultativne posete Sentandreji, bajkovitom gradiću na svega 20 km od Budimpešte i nekadašnjem centru Srba u Ugarskoj, koji su bežeći od turske opasnosti došli na ovaj prostor. Po dolasku obilazak Sent andreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova. Nakon toga  žurka – repriza Nove godine. Noćenje.

02. januar 2022. / Budimpešta – Mađarska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hostela i slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen povratak za Srbiju, ili mogućnost fakultativnog odlaska u tržni centar Campona i posetu Tropikarijumu. Noćna vožnja.

03. januar 2022. / Srbija – Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Smeštaj Usluga 1/2 1/4 1/6 1/8
Hostel Maverick City Lodge RO x x 119€ x
Hostel Maverick Urban Lodge RO x x 119€ x
Hostel Wombats City RO x 139€ x x
Hotel Verdi Grand 4* BB 159€ x x x

*RO – room only, BB – noćenje sa doručkom.
Odobreni i uračunati popusti na putovanje se ukidaju ukoliko putnik ne ispoštuje dinamiku plaćanja (ima kašnjenja u nekom od plaćanja).

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€.
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu,
 • 2 noćenja u 1/2 i višekrevetnim sobama (1/4, 1/6 i 1/8) u hostelu Maverick City Lodge u Budimpešti,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.)
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Niša (10€), i Kragujevca (5€) – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativne troškove.
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 500 dinara po promeni,
 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 3000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2021).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:
1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
2. U slučaju da je putnik poseduje dokumentaciju 48h pre polaska da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj. dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
5. U slučaju da zemlja u kojoj se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (antigen test dozvoljen) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Hostel Maverick City Lodge

Butik hostel Maverick City Lodge smešten je u centru Budimpešte, na 750 metara od stanice na Trgu Deak Ferenc, gde se ukrštaju sve 3 linije metroa. U ponudi ima klimatizovane sobe, besplatan bežični internet u svim prostorijama i uslugu iznajmljivanja bicikala. Objekat je renoviran krajem 2013. godine. U našoj ponudi su smeštajne jedinice sa zajedničkim kupatilom na spratu (1/4, 1/6 i 1/8 spavaonice) i 1/2 sobe sa privatnim kupatilom. Dodatni sadržaji objekta uključuju prostrani, zajednički dnevni boravak i dobro opremljenu zajedničku kuhinju. Recepcija radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Perionica veša, biletarnica i usluga prevoza od/do aerodroma dostupne su uz doplatu. Objekat Maverick City Lodge nalazi se u popularnoj Ulici Kazinci, sa raznovrsnim barovima, restoranima i prodavnicama, udaljenim oko 100 metara. Gozdu Kort naazi se na 200 metara, a Ulica Vaci na 900 metara. Do većine znamenitosti Budimpešte možete lako da stignete pešice. Sinagoga u Dohanjijevoj ulici nalazi se na 350 metara, a Dunav na 1 km od objekta.

Hostel Maverick Urban Lodge

Hostel Maverick Urban Lodge smešten je u centru Budimpešte, na 700 m od Vaci ulice. Ima recepciju koja radi non-stop. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi. Svaka smeštajna jedinica u objektu Maverick Urban Lodge je klimatizovana. U našoj ponudi se nalaze 1/2 sobe sa privatnim kupatilom i višekrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom na spratu (1/4 i 1/6 spavaonice). Dodatni sadržaji objekta uključuju: bar, recepcija 24h, lift, zajednička prostorija. Perionica veša, biletarnica i usluga prevoza od/do aerodroma dostupne su uz doplatu. Do brojnih prodavnica i restorana može se stići brzo pešice. Glavna pijaca u zatvorenom (Great Market Hall) smeštena je na 5 minuta hoda, a Termalno kupatilo Gelert je na 10 minuta hoda. Međunarodni aerodrom Budimpešta – Franc List je udaljen 16 km.

Wombats City Hostel Budapest

Hostel Wombats City Budapest se nalazi u centru Budimpešte, prekoputa dinamičnog šetališta Goždu Udvar sa nekoliko kafea, barova i restorana. U okviru ovog klimatizovanog objekta na raspolaganju su bar i prodajni automati. Na 300 metara od objekta se nalazi Trg Deaka Ferenca sa 3 linije metroa i nekoliko autobuskih i tramvajskih linija. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. U našoj ponudi nalaze se 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom. Svim gostima su na raspolaganju ormarić na zaključavanje i posteljina. Ovaj hostel radi 24 sata dnevno.Poseduje zajedničku kuhinju, perionicu veša i sto za bilijar. Lokacija: U krugu od 250 metara od objekta postoji nekoliko prehrambenih prodavnica. Gosti mogu posetiti ulice Kazinci (300 metara) i Simpla Kert (650 metara) u kojima su dostupni brojni "ruin" pabovi. Hostel Wombats je udaljen 300 metara od trga na kojem se nalazi Bazilika Svetog Ištvana i 800 metara od Lančanog mosta.

Verdi Grand Hotel 4*

Verdi Grand Hotel nudi smeštaj sa fitnes centrom, privatnim parkingom, barom i vrtom u Budimpešti, na 1,7 km od Mađarskog nacionalnog muzeja. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na raspolaganju prevoz od/do aerodroma, bankomat i besplatan WiFi u svim prostorijama. Ovaj hotel gostima nudi klimatizovane sobe sa radnim stolom, kuvalom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. U sobama objekta Verdi Grand Hotel su obezbeđeni peškiri i posteljina.Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u okviru smeštajnog objekta.Glavna pijaca se nalazi na 2,5 km od objekta Verdi Grand Hotel, dok je Sinagoga u Ulici Dohanj udaljena 2,7 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Franc List Budimpešta, do kojeg ima 15 km. Najbliža metro stanica nalazi se na udaljenosti od 100m od hotela (Semmelweis klinikák), odakle se za 15 min stiže do Vaci ulice.


Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2022