top image

Buyuk Berk ***


..
Hotel Buyuk Berk, iz ponude Turska letovanje – Sarimsakli hoteli, nalazi se u centru Sarimsaklija, blizu velike peščane plaže. Svaka soba ima TV, fen za kosu, mini-bar i klima-uređaj. U okviru hotela se nalaze restoran, TV sala, bazeni, parking, fitness centar, centar za animaciju, sauna, frizer, internet caffe i sefovi na recepciji. Za najmlađe, hotel je predvideo uživanje u mini akva parku – preporuka za porodično letovanje u Turskoj. Ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela. Usluga u hotelu Buyuk Berk je all inclusive (sve uključeno).

AUTOBUSKI PREVOZ
SOPSTVENI PREVOZ


..

....

...

..
AUTOBUSKI PREVOZ
SOPSTVENI PREVOZ
..

..
VAŽNO : BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U
REPUBLIKU TURSKU

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024