top image

Christofinia***


..

OPIS

Lokacija: Hotel Christofinia je udaljen 150 m od čuvene Nissi plaže, 2 km Macronisos peščane plaže i 3 km od centra od Ayia Nape. Stanica gradskog autobusa koji vozi do centra većih gradova i Ayia Nape je u neposrednoj blizini hotela. Aerodrom u Larnaki je udaljen 53 km.

Sobe: Svih 126 soba imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD SAT TV, telefon, klima uređaj, radio, balkon i frižider.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Christofinia su 2 restorana, bar, café, internet centar, igraonica, menjačnica, servis za pranje i sušenje veša, prodavnica suvenira i servis rent a car.

Sport i zabava: Pored spoljašnjeg bazena, gostima su na usluzi đakuzi, fitnes centar, stoni tenis, bilijar i teniski tereni. Deci je na raspolaganju bazen, igralište i prostorija sa video igricama.

 

..

..

..

..

..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023