top image

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh *****


..

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Nabq Bay, oko 13km od Shark’s Bay i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci

 Hotel zauzima površinu od 100.000m2 i sastoji se od 9 trospratnih zgrada, u ponudi ima 324 smeštajne jedinice. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i raznovrstan sportski sadržaj.  Zbog svog luksuza, sadržaja i kvalitetne usluge predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta.

Za decu tu su dva dečija bazena, dečiji klub Hippo (3-12 godina).

Plaža

Hotel ima 200m široku plažu sa 120m dugačkim pontonom. Jedan deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 324 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. 
Superior room  (oko 38m2) – imaju pogled na baštu, bazen ili more.
Luxury room (oko 48m2) – imaju pogled na baštu, bazen ili more.
Junior suite (oko 80m2) – sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe odvojene vratima, imaju pogled na bazen ili more.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Half Board – doručak i ručak ili večera i All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – The Market, Beach Grill Restaurant, Fellini (italijanski restoran) i Red Sea Wharf. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pilli Pilli Pub, Central Park Pool Bar i Family Pool Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani (besplatno 2 puta u toku borakva) i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Limuzina, sala za sastanke, menjačnica, doktor, prodavnice, taksi, transfer od/do aerodroma, shuttle do Naama Bay, limuzina.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 4 bazena za odrasle, 2 bazena za decu, teren za tenis, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, bilijar.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, salon lepote, frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..

..

..AVIO PREVOZ..

..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024