top image

Fun & Sun Euphoria Palm Beach*****


..

Lokacija

Fun&Sun Euphoria Palm Beach hotel se nalazi u mestu Kizilagac. Grad Side je 20 km udaljen od istog, a aerodrom u Antaliji 78 km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2002., a poslednji put renoviran 2018. godine. Radi samo u periodu od aprila do kraja oktobra. Zauzima površinu od 183.000 kvadratnih metara i poseduje 586 soba sa 1400 kreveta. Gostima pored glavnog restorana nudi i 4 A la carte restorana, kao i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar i Chillout bar. U okviru kompleksa nalazi se glavni bazen sa delom za decu, relaks bazen, dečiji bazen, akva park sa dva tobogana. U ponudi hotela nalazi se i Spa centar sa saunom, hamamom i parnim kupatilom. Za najmlađe su dostupni dečiji klub, mini disko i razne dnevne animacione aktivnosti.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peskovito-šljunkovitoj plaži sa molom. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su dostupni bez nadoknade. Dostupne su i kabine za presvlačenje.

Smeštaj

Standard Club soba je veličine 27.5 metara kvadratnih sa dva odvojena kreveta.                                                                           
Superior Club soba je veličine 46 metara kvadratnih sa dve prostorije, dnevnom i spavaćom sa bračnim krevetom.              
Junior Club je veličine 61 metar kvadratni sa dnevnom sobom i dve spavaće (u jednoj je bračni, a u drugoj jedan single ležaj.)                                                                                                                                                                                                
Porodična soba (Family B), je veličine 71 kvadratni metar sa dnevnom i dve spavaće sobe (u jednoj je bračni, a u drugoj dva single ležaja).                                                                                                                                                                                          
Executive soba je veličine 44 metra kvadratna sa dnevnom i spavaćom sobom.                                                                              
Sve sobe su opremljene centralnim klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholni pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom. U nekim sobama je na podu laminat, a u nekim su pločice.                                                                                                                                     

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užine u toku dana, Gozleme, sladoled, kolači i čaj posle podne, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana u kome se služe glavni obroci, dostupna su i 4 a la carte restorana (Turski, Riblji, Azijski i Italijanski), jednom u toku boravka je besplatno korišćenje uz prethodnu rezervaciju. Koncept takođe podrazumeva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u nekom od 6 barova (Serene bar, Zippy bar, Siesta bar, Beach Snack bar, Gaff Disco bar, Chillout bar), razne užine, palačinke i sladoled na određenim mestima u određeno vreme, sveže ceđeni sok tokom doručka.

Plaća se: Svi alkoholni proizvodi u flašama, selektovana domaća i strana vina, šampanjac, premium pića, à la carte restorani uz rezervaciju (svaka sledeća upotreba) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, tržni centar, parking, rent-a-car, konferencijski centar.  

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu, aqua park sa dva tobogana i zatvoreni bazen. Od brojnih sadržaja i aktivnosti gostima su na raspolaganju: gimnastika, aerobik i akva aerobik, pikado, kursevi plesa, vaterpolo, igre na bazenu, odbojka na pesku, fudbal na pesku, stoni tenis, fitness centar, teniski tereni, igraonica, disko, zabave na plaži i bazenu (određenim danima), muzika uživo (određenim danima), noćni show program, dnevne aktivnosti, nemotorizovani sportovi na vodi, Wi-Fi internet.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje terena, škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi, usluga lekara, čuvanje dece, servis za pranje i peglanje veša, frizer, fotograf, telefon, faks, prodavnice, rent a car i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima su dostupni tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo. 

Plaća se: masaže, razni tretmani, usluge salona lepote i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  

..

..AVIO PREVOZ..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023