top image

Grand Ring Hotel*****


..

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Beldibi, preko puta plaže na oko 10km od centra Kemera, oko 35km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Grand Ring hotel je otvoren 2006.godine. Raspolaže sa 299 smeštajnih jedinica (280 standardnih soba, 19 large), glavni restoran i 4 bara (Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Disco Bar).

Za decu su tu dečiji bazeni, mini club, mini disco, igralište i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka koja se nasipa peskom. Plaža se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom.  Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe imaju:  SAT TV, klima uređaj, balkon, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Standardna soba je veličine 28m², može imati pogled na planinu ili more. 

Standard 2 sobe 
su veličine 28m²  i namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 12.99 ). Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Large sobe je veličine 38m² i imaju pogled na more.

Plaća se: telefon, mini bar i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je  All inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa.

U konceptu su i užine u ’’Beach Snack’’ baru, kafe i poslastice u ’’Coffee Corner’’-u, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U ’’Beach Bar“-u je besplatno samo pivo od alkoholnih pića.

Plaća se: sva pića nakon 24:00h, uvozna pića i sve ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, sala za konferencije, market, gift shop, fax, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, bazen sa toboganima , aerobic, gimnastika, step aerobic, stoni tenis i TV sala.

Plaća se: bilijar i kuglanje.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna i fitness centar.

Plaća se: masaže, terapije i VIP jacuzzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..AVIO PREVOZ..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023