top image

Heronissos****


..

OPIS

Lokacija: Hotel Heronissos smešten je na samo 100 metara od peščane plaže u Hersonisosu, a 23km od Herakliona.

Hotelski sadržaj: Hotel Heronissos ima moderno uređeni restoran i bar pored bazena, noćni klub, prodavnicu, salon lepote,  kao i besplatan bežični internet dostupan je  zajedničkim prostorijama. 

Sobe: Hotel Heronissos ima sobe sa balkonom i gledaju na bazen ili planine, a pojedine imaju pogled na more. Sobe su svetle i prostrane sa kupatilom / fen i imaju prostor za sedenje sa TV-om, klimom, sefom uz doplatu i mini-frižiderom.

Sport i zabava:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen okružen lepo uređenim vrtom,bilijar. U večernjim satima organizuju se animacijske i tematske  večeri, kao i grčko veče sa živom muzikom i folklorom jednom nedeljno.

 

 Blizu plaže
 Animacija
 Spoljašnji bazen
 Bar na bazenu
 
 Restoran
 Bilijar

..

..

..

..

AVIONSKI PREVOZ

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024