top image

Kijev Nova Godina 2022

Kijev – Nova godina 2022.

Cena od 119€ / po osobi

6 Dana                      +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

29. DECEMBAR 2021. – 03. JANUAR 2022.

Kijev – Grad koji nazivaju „Jerusalim severa“ i „Majka svih ruskih gradova“. Kijev je grad crkava, kestenja, prelepih trgova i neobičnih građevina, grad na reci Dnjepar kojom ćemo krstariti i fotografisati veličantvene prizore na obalama. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte svoj magični Kijev.

Kijev  – Kijev je glavni i najveći grad Ukrajine. Nalazi se na severu države na obali reke Dnjepar. Kijev je grad sa izuzetno bogatom i zanimljivom istorijom. Osnovan je u V veku, a status grada dobija 1487. Po legendi, osnovala su ga trojica braće: Horiv, Kij i Šcek, koji su pripadali istočnoslovenskom plemenu Poljani. Dok je grad dobio ime po Kiju, koji se smatra naj značajninijim, a po nekima i jedinm osnivačem. Univerzitet u Kijevu osnovan je 1834. U gradu postoji 99 visokih škola, 25 muzeja, planetarijum, pozorište, botanički i zoološki vrtovi. Zbog velikog broja crkava i manastira i značaja za pravoslavni svet, od srednjeg veka grad nosi nadimak „Jerusalim severa“ (danas češće: „Jerusalim istoka“). Zbog svoje istorijske uloge, kao prestonica Kijevske Rusije, Kijev je poznat i kao „Majka ruskih gradova“. Kijev je bio centar prve ruske države poznate kao „ Kijevska Rusija “. Taj period trajao je od devetog do trinaestog veka.

29. decembar 2021. / Beograd – Srbija – Mađarska – Ukrajina:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Ukrajine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

30. decembar 2021. / Ukrajina – Kijev:

U prepodnevnim časovima stižemo do našeg prvog odredišta, Kijeva. Prestonica Ukrajine, metropola mogućnosti, raskrsnica istočne i zapadne kulture… grad koji će vas ugodno iznenaditi svojim atraktivnim sadržajima, naročito ako ste prvi put u poseti. Smeštamo se u sobe. Slobodno vreme za kraći odmor. Nakon toga sledi pešačka info tura razgledanje starog jezgra grada. Slobodno vreme do večernjih sati kada sledi organizovan odlazak na žurku! Povratak u smeštaj. Noćenje.

3.

31. decembar 2021. / Ukrajina – Kijev:

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet panoramsko razgledanje Kijeva na kojoj ćemo videti poznati trg i market Besarbski, Majdan Nezalezhnosti (Trg Nezavisnosti), mesto gde je počela Ukrajinska revolucija 2014. godine. Spomenik nezavisnosti, poznati hotel Ukrajina, aleja i spomenik blaženih 100, zgrada ukrajinskog parlamenta, Palata Marijinski koja je službena rezidencija ukrajinskog predsednika. Stadion Valerij Lobanovski, Muzej vode, Luk nazvan „ prijateljstvo naroda „ koji simbolizuje dobre odnose između Ukrajine i Rusije, Obići ćemo impresivni spomenik „Otadžbina mati“ kao i jedan od najznačajnijih spomenika Pravoslavne vere za Ruse i Ukrajinu „Kijevsko-pečerska lavra“, fakultativni izlet u Kievsko-pečerska lavra. Lavra je jedna od najstarijih, ujedno i najvažnijih pravoslavnih svetinja, koja je pod zaštitom UNESCO-a pravi je grad u srcu Kijeva. Povratak u hotel, slobodno vreme za odmor i pripreme za odlazak na najluđu noć. Organizovan odlazak na Doček Nove godine!!! Noćenje.

4.

01. januar 2022. / Ukrajina – Kijev:

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Pirogovo. Jugozapadno od Kijeva, pod otvorenim nebom smešten je muzej arhitekture i života Ukraine – Pirogovo. Ujedno, to je i najveći zaštićeni kompleks u istočnoj Evropi. Iz cele zemlje na taj prostor doneti su najlepši primerci drvene arhitekture od 16 – 19 veka. Na površini od 150 hektara čuvaju se palate, vetrenjače, udobne kolibe boljestojećih gradjana opremljene tradicionalnim nameštajem, crkve i još oko 70.000 različitih predmeta vezanih za svakodnevni život. Svaki objekat je uredjen u skladu sa tradicijom vezanom za kraj iz kog je donet. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

5.

02. januar 2022. / Kijev – Ukrajina – Mađarska:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima napuštamo Kijev. Sledi noćna vožnja preko Ukrajine, Mađarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.

03. januar 2022. / Beograd:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Hotel Tourist 3*

Ovaj hotel u neposrednoj blizini u turistickom kompleksu hotela koji se nalayi na samo par kilometara od centra grada. U ponudi su dvokrevtne sobe u čiju cenu su uključeni besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola. Hotel Tourist nudi šarmantan smeštaj u klasičnim stilu I kategorizovan je sa 3 zvezdice. Svaka soba poseduje kupatilo, radni sto, telefon, besplatan bežični internet.DETALJNIJE

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA SA FIRST MINUTE POPUSTOM.

Smeštaj Usluga 1/2 Standard room 1/2 Economy room
HOTEL TOURIST*** BB 169€ 159€
 
Smeštaj Usluga 1/6 1/8
HOSTEL SUN CITY 2 RO 125€ 119€

*BB- noćenje sa doručkom *RO – samo smeštaj

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca. Doplata za prevoz iz Niša 10€ i iz Kragujevca 5€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika).
 • Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto – puta – Novi Sad – Rodić Megamarket.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 500 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju iz tebele, u dvokrevetnim sobama u Hotelu Tourist 3* (noćenje sa doručkom) ili u 1/6 i 1/8 sobama u Hostelu Sun City (samo noćenje).
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,75€ dnevno (od 18 do 65 god.
  • 1.25€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 15.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Doplatu za prevoz iz Kragujevca 5€ po osobi, iz Niša 10€. (agencija zadržava pravo da otkaže prevoz iz drugih gradova ukoliko nema dovoljno zainteeresovanih putika).
 • Doplatu za 1/1 sobu – 60€ po osobi za celokupan period boravka, na cenu 1/2 sobe.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Kijevu – 2€ po osobi po noći (plaćanje na licu mesta).
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 10 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2021).
 • Kredit: Go2 Event izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima
  otvoren tekući račun.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti
  (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:
1. U slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 najkasnije 48h pre polaska – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
2. U slučaju da je putnik poseduje dokumentaciju 48h pre polaska da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje – vraća mu se 100% uplaćenog novca.
3. U slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj. dođe do zaključavanja naših granica – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.
4. U slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – putnicima iz tih delova prebivališta organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca. 
5. U slučaju da zemlja u kojoj se putuje ili zemlja tranzita uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (antigen test dozvoljen) – organizator putnicima može ponuditi zamenski termin ili zamensko putovanje ili povraćaj 100% uplaćenog novca.

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2022