top image

Kriti Beach*****


..

OPIS

Lokacija: Kriti Beach je manji gradski hotel, nalazi se na oko 100 m od privatne peščane plaže (prelazi se ulica), gde se ležaljke i suncobrani ne doplaćuju. Od centra Retimna je udaljen oko 200 m, a od aerodroma oko 65 km.

Sobe: Kriti Beach ima 92 moderno opremljene sobe sa kupatilom/fenom, bade mantilom, TV, telefonom, klima uređajem, ketler-om, frižiderom, sefom, terasom.

Hotelski sadržaj: Kriti Beach ima lobi bar,  glavni restoran, kafić, a la carte restoran (mediteranska kuhinja), internet kutak, prodavnicu suvenira,  Wi-Fi, SPA centar, parking, konferencijsku salu, peškire za plažu.

Sport i zabava:  Rekreativni sadržaji uključuju opremu za sportove na vodi. Gostima hotela Kriti Beach na raspolaganju su slatkovodni bazen sa besplatnim suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, sauna, fitnes centar, teretana, salon sa TV-om i internet kafe. Aktivnijim gostima je dostupan kompletan fitnes centar.

 Blizu plaže
 
 Peščana plaža
 Suvenirnica
 
 Usluga čuvanja dece
 Peškiri za plažu
 
 Spoljašnji bazen
 
 Unutrašnji bazen
 A la Carte restoran
 
 Bar
 
 Restoran
 
 Snek bar
 Fitnes centar
 
 Sauna

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

..

..

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023