top image

Krstarenje

Krstarenje je avantura kombinovana sa izuzetnim komforom, trenucima privatnosti, druženjem sa prijateljima i ljubavlju porodice. Na krstarenju vreme stane, a dani su ispunjeni raznim mogućnostima za proslavu važnih događaja u vašem životu. Krstarenja uvek prevazilaze vaša očekivanja i snove, koji vas prate širom sveta. Raznovrsnost usluga i ponuda koje su vam na raspolaganju, topla dobrodošlica, upoznavanje novih kultura, pružaju vam predivna iskustva saržana u samo jednom odmoru, oslobođenom svih briga. Na svakom brodu tim profesionalaca iz celog sveta, posvećen je tome da Vaš odmor učini posebnim. Ono što Vi treba da ponesete na krstarenje su radoznalost, entuzijazam i želja za uživanjem. Imajući Vas za gosta prava je privilegija i zato jedva čekamo da Vas upoznamo, jer naša ideja o pravoj dobrodošlici predstavlja otkrivanje Vaših ukusa i pružanje osećaja da ste među prijateljima dok vam pred očima promiču lepote kopna i mora.

Najvažniji ste vi. Sve se vrti oko vaše udobnosti. Ni o čemu nećete morati da brinete, a jedina vaša dilema biće da li da ostanete u udobnosti vaše kabine ili da izađete i uživate u sadržajima koje vam brod pruža. Ukoliko ste roditelj, za vašu decu ćete naći idealna rešenja u vidu aktivnosti koje su potpuno posvećene njihovoj zabavi i uživanju.

Ako putovanje hrani dušu, šefovi brodskih kuhinja pouzdano znaju kako da nahrane vaše telo. U svakom trenutku nudi vam se veliki broj delikatesa od kojih vam „krene voda na usta“. Po receptima iz svih krajeva sveta, pripremljenih od svežih i autentičnih sastojaka. Čeka vas raskošna gozba uz odličnu selekciju vina. Na moru ćete plesati, prisustvovati gala večeri, biti očarani internacionalnim programom i zavedeni magijom pozorišta. Noćni život na „Costinim“ brodovima nudi vam veliki izbor uzbudljivih doživljaja, bilo da ste izvođač ili gledalac. Obucite se glamurozno i uronite u magični svet zabave. Nova luka, kopno na vidiku – obuzima vaš osećaj uzbuđenja jednog istraživača. Krstarenje kombinuje lepotu života na brodu sa velikim izborom izleta na kopnu. Lokalni vodiči, kao domoroci sa novog kontinenta, vodiće vas u otkrivanju novih čuda pre nego što se vratite na brod obogaćene duše i sa širim pogledom na svet.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024