top image

Letovanje Albena 2024

Albena spada u najatraktivnije destinacije za letovanje na obali Crnog mora. Albena se nalazi se 30 km od Varne, sa kojom je povezana autobuskim prevozom i 13 km od letovališta Zlatni Pjasci. Izgrađena u posebnom arhitektonskom stilu Albena predstavlja svojevrstan resort, koji izlazi na plažu dugu 7 km i široku 150 m, sa mnogobrojnim hotelima u ponudi. U zaleđu Albene je veliki prirodni rezervat Baltata.

Hoteli u Albeni svojom uslugom i mnogobrojnim sadržajima predstavljaju pravi izbor za letovanje porodicama sa decom.

Duž obale Albene, u ponudi je i veliki broj barova, restorana i diskoteka, a za najmlađe goste tu su igrališta i dečiji parkovi. Plaža sa plitkom vodom omogućava ljubiteljima sportskih aktivnosti bavljenje mnogim sportovima na vodi kojima možete upotpuniti svoje letovanje u Albeni.

Od mnogobrojnih hotela koji se nalaze u ponudi  kao preporuku za letovanje 2021. u Albeni možemo izdvojiti Flamingo Grand Hotel & Spa, Laguna Beach, Laguna Garden, Laguna Mare.

ATRAKCIJE: Albena je poznata po bogatstvu mineralnih izvora čija lekovita svojstva se koriste u medicinske svrhe u okviru Medicinskog centra. Prijatna klima i bogatstvo lekovitih mineralnih izvora privlače u Albenu turiste iz čitavog sveta. Prilikom boravka u Albeni treba posetiti botaničku baštu, koja se nalazi u mestu Balčik, 10km od Albene. Još jedna lokalna atrakcija je arhitektonski kompleks Dvoreca ''Zamak''.

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024