top image

Letovanje Evia 2024

Ostrvo EVIA je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj, okruženo Egejskim morem. Prostire se u dužini od 180 km. Glavni grad ostrva je Halkida u čijoj se blizini nalazi i most koji povezuje ostrvo sa kopnom. Udaljeno je svega 80 km od Atine i 150 km od Paralije. Ovakav geografski položaj i nesvakidašnja lepota ostrva uslovili su da Evia postane jedno od najomiljenijih letovališta. Odlikuju je duge peščane i šljunkovite plaže, povoljni klimatski uslovi, bogata flora i fauna, obilje borovih šuma, brojni termalni izvori, bogatsvo arheoloških nalazišta. Glavna turistička mesta su na severu ostrva, od kojih je Pefki svakako najpopularnije.

Mesto Pefki se pruža uz 4 km dugu, prostranu, peščano – šljunkovitu plažu, sa pogledom na mondenski Skiatos. Pefki odlikuje kristalno čistio i mirno more, mala gradska luka, bogata ponuda svežeg voća, povrća i ribe po izuzetno povoljnim cenama, šetalište sa brojnim ribljim restoranima, tavernama, kafićima i barovima. Pafki je mesto u kojem ćete se sigurno odmoriti.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024