top image

Letovanje Hanioti Vila Nikos 2022

..Vila Nikos ( Hanioti letovanje ) se nalazi u centru Haniotija, u mirnoj ulici blizu glavnog parka i crkve, na svega minut hoda od plaže. Vila nema sopstveni parking.
Raspolaže trokrevetnim apartmanima, četvorokrevetnim i petokrevetnim duplexima.

App 1/3 -Trokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od jedne spavaće sobe u kojoj se nalaze ležajevi i ormar, odvojene kuhinje opremljene osnovnim priborom ( frižider, posuđe, rešo sa dve ringle ). Svaki aprtman ima terasu sa garniturom za sedenje, TV bez srpskih kanala, klima uređaj ( korišćenje se naplaćuje 5 eura dnevno ), WI-FI ( agencija ne može garantovati brzinu interneta ). U apartmanu broj 2 je francuski ležaj ( grčkih dimenzija ) i singl ležaj dok su u apartmanima broj 3 i broj 4 u spavaćoj sobi tri single ležaja. Apartmani su manje kvadrature.

DPLX 1/4+1 – Četvorokrevetni dupleks sa foteljom na razvlačenje nalazi se na I spratu. Ima dve spavaće sobe, u jednoj dva single kreveta u droj dva single kreveta i fotelja na razvlačenje, odvojenu kuhinju ( osnovno posuđe, veliki frižider, rešo sa dve ringle ). Apartman ima veliku terasu sa garniturom za sedenje sa pogledom na ulicu i bočni pogled na more. Poseduje jedan klima uređaj ( korišćenje se naplaćuje 5 eura dnevno ), WI-FI (agencija ne može garantovati brzinu interneta ), TV bez srpskih kanala. 

DPLX 1/5 –Petokrevetni dupleks je na I spratu, ima dve spavaće sobe, u svakoj po dva single kreveta, odvojenu kuhinju ( osnovno posuđe, veliki frižider, rešo sa dve ringle), sa petim single ležajem. Apartman ima veliku terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na unutrašnje dvorište. Poseduje jedan klima uređaj ( korišćenje se naplaćuje 5 eura dnevno ), WI-FI (agencija ne može garantovati brzinu interneta ), TV bez srpskih kanala. 

U svakoj smeštajnoj jedinici zamena posteljine, peškira ( manjih dimenzija ) je posle pete noći.

GPS koordinate: 40°00´02.1"N  23°34´33.4"E


app br.2-1/3

app br.3-1/3

app br.4-1/3

duplex 1/4+1

duplex 1/5

..

..
POPUSTI: vaze bez obzira na nacin uplate
Vila Nikos
Za paket aranzmane 10% za sve smene;
Za najam 15 % za sve smene, osim za spic 18.07. - 12.08. kada je popust 20%;
popusti ne važe za ULTRA LAST MINUTE PONUDU

LEGENDA:
NA-najam studija ili apartmana, STD-studio ( jedna prostorija u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem bez rerne i kupatilo –tuš/WC ), STD KT-studio sa kuhinjom na terasi (jedna prostorija u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva, čajna kuhinja na terasi koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem bez rerne i kupatilo –tuš/WC ), APP-apartman (jedna ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem, bez rerne i kupatilo –tuš/WC. Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj i kuhinja.), DPLX – duplex apartman ( dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem, bez rerne i kupatilo –tuš/WC ).

                                                                                             ULTRA LAST MINUTE 2021. VILA NIKOS


ULTRA LAST MINUTE BR.1

                                                                                                       
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
• Prevoz i smeštaj (apartman / studio) na bazi 10 noćenja – paket aranžman;
• Najam na 10 noćenja u izabranom smeštaju;
• Usluge predstavnika agencije i pratioca grupe;
•Troškovi organizacije i vođenja aranžmana.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika;
• Boravišnu taksa u Grčkoj, koja sa naplaćuje za boravak od 01.01.2018. dnevno po smeštajnoj jedinici – 0.5€ ( plaćanje na licu mesta );
• Individualni i ostali troškovi putnika..

..
USLOVI PLAĆANJA:
• Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije.
• 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
• Čekovima : 30% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2021. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu. Čekovi se deponuju 15 dana pre početka putovanja.
• Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2021. Administrativna zabrana mora biti overena i predata 20 dana pre početka puta. Organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani.

POPUSTI:
• U slučaju spajanja dve smene kod paket aranžmana cena druge smene umanjuje se za 20 €;
• Odrasla osoba / dete u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene paket aranžmana.

USLOVI ZA DECU:
• Dete do 6 godina u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte za decu i nema sopstveni ležaj.
• Jedno dete do 6 godina a drugo dete do 12 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu, mogu da koriste zajednički ležaj i plaćaju jednu cenu aranžmana, ukoliko koriste autobuski prevoz, drugo dete plaća cenu autobuske karte;
• Dete / odrasla osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene paket aranžmana, ima pomoćni ležaj i sedište u autobusu.

DOPLATE:

 • Svaka naknadna promena ugovora od strane putnika naplaćuje se 1.500,00 rsd.
 • Doplata za sobu 1/1 iznosi iznosi 70 % od cene aranžmana u sezoni. Za smene u junu (od 03.06. do 23.06.2021. ) i smene u septembru ( od 01.09.2021. do 01.10.2021. ) doplata za sobu 1/1 iznosi 100 %.
 • Dodatno sedište u autobusu se doplaćuje po cenovniku za autobuski prevoz.


..

..

AUTOBUSKI PREVOZ:

 • Autobusi visoke turističke klase poseduju audio / DVD opremu, klimu, sigurnosne pojaseve, aparat za kafu.
 • Besplatan Wi Fi ( na teritoriji Republike Srbije ).
 • Transferi do i od Beograda, Smederava, Požarevca, Velike Plane, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Kragujevca, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika,Kruševca, Pojata itd mogu biti realizovani mini busom, kombijem ili putničkim automobilom. 
 • Putnici koji koriste samo autobuski prevoz plaćaju samo cene karte iz tabele.
 • Biranje sedišta u autobusu nije moguće.
 • Raspored sedenja pravi Organizator putovanja, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima ako se uzmu u obzir posebne potrebe za invalide, starija lica, porodice sa malom decom, trudnice…
 • Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska najkasnije 1 dan pred polazak. Organizator zadržava pravo  promene vremena i mesta polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan ili dva dana pred polazak.
 • Autobus po dolasku u letovalište  staje najbliže moguće do smeštajnih objekata.
 • Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim  autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • U autobusu je najstrože zabranjeno  pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava.Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće isključen sa putovanja.
 • Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Potrebno je obeležiti prtljag osnovnim podacima putnika (ime, prezime, broj telefona…). Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga.
 • Pauze se prave prema unapred utvrđenom vremenu i mestu. Zadržavanje u povratku u free shop-u  je od 20-30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima, može doneti odluku da predviđene pauze ne naprave ili skrate. ..

..

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
 • Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, krši kućni red, nakon upozorenja i opomene predstavnika agencije / vlasnika vile, isti imaju pravo da putniku uskrate uslugu korišćenja smeštaja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Gosti su dužni da studio/ apartman ostave u stanju u kome su ga zatekli (oprani sudovi, izbačeno đubre i sav inventar na broju).

 U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu.

 • Po ulasku u studio/ apartman, gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije ili vlasnika objekta.
 • U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine i peškira se vrši nakon pete noći samostalno.
 • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 75 – 90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 – 140 cm širine.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 
 • Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
 • Predstavnik agencije na dan dolaska zbog prijema organizovane grupe, ne sačekuje putnike koji koriste sopstveni prevoz radi smeštanja u ugovorene objekte. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava dobijenih u agenciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu objekat kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).

 

VAŽNE NAPOMENE:

 • Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme.
 • Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa i programa putovanja, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, agencija "Living&Travel" ne snosi odgovornost.
 • Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge, ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti.
 • Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja neophodna je overena saglasnost oba roditelja, odnosno roditelja koji ne putuje.
 • Zbog viskokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučuje se putnicima da uplate  polisu putnog  zdravstvenog osiguranja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 40. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
  Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Living & Travel, Jagodina
  Web sajt www.livingtravel.rs, Katalog „Leto 2021.“ kao i Opšti Uslovi Putovanja Living & Travel-a su sastavni deo ovog cenovnika.

Cenovnik br.1 važi od 27.04.2021.


..

..

PROGRAM PUTOVANJA ZA NAJAM - SOPSTVENI PREVOZ

 • 1. dan: Samostalni dolazak u apartmane. Smeštaj posle 14:00 časova.
 • 2 – 10. dan: Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
 • 11. dan: Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Kraj programa.
PROGRAM PUTOVANJA ZA PAKET ARANŽMAN - SMEŠTAJ + PREVOZ
 • 1. dan: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele, u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
 • 2. dan: Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj posle 14:00 časova.
 • 2 – 11. dan: Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
 • 12. dan: Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu ( za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije ). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
 • 13. dan: Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

..

 

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2021