top image

Melpo**


..

OPIS

Lokacija: Melpo hotel je lociran 150 m od peščane plaže, u centru mesta Hersonisos, 24 km od aerodroma Heraklion. Letovalište Hersonilos pruža mogućnosti za zabavu, budući da poseduje veliki broj restorana i ugostiteljskih objekata.

Sobe: Melpo hotel ima 40 soba sa klima uređajem (uz doplatu), TV, telefonom, frižiderom, kupatilom, balkonom.

Hotelski sadržaj: Hotel je gradskog tipa i kao takav ne poseduje puno hotelskih sadržaja. Predstavlja idealan izbor za goste koji žele da istražuju ostrvo Krit. Hotel Melpo ima restoran, lobby i  bar.

Sport i zabava:  Gostima je na raspolaganju bazen sa ležaljkama i suncobranima.

 Blizu plaže
 
 U centru
 Spoljašnji bazen
 Bar
 
 Restoran

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

..

..

..

..

AVIONSKI PREVOZ

.

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024