top image

Letovanje Nea Kalikratija 2022

NEA KALIKRATIA je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, udaljeno 40 km od Soluna, sa kojim je povezano redovnom autobuskom linijom. Nekadašnje ribarsko seoce, danas sve više prerasta u omiljeno letovalište sa zanimljivom i bogatom ponudom hotela i apartmana. U gradu se nalaze mnogobrojne prodavnice, supermarketi, picerije, taverne, kafići, diskoteke, zabavni park na vodi, a od 2010. godine otvoren je i savremeni zdravstveni centar…U toku dana turisti se mogu provozati panoramskim vozićem kroz grad i okolinu, sve do popularne plaže Geoponika.

Nea Kalikratija je veliko odmaralište sa nekoliko dobrih plaža u blizini. Peščana plaža dužine oko 800 m je u središnjem delu mesta, blizu gradskog trga, a u blizini su i čuvene plaže Veargia i Geoponika – Mikoniatikakoja koje nose Plavu Zastavicu.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2022