top image

Letovanje Pefkohori 2024

Jedno od najpopularnijih mesta za odmor naših turista na Kasandri - prvom prstu poluostrva Halkidiki. U prevodu Pefkohori znači selo borova (Pefko-bor, horio-selo). Nalazi se na istočnoj strani Kasandre, sa pogledom na zaliv Toroneos i udaljen stotinak kilometara od Soluna. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji prijatnog morskog povetarca, velikih površina borove šume , kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografkog položaja.
Pefkohori karakteriše dugo šetalište pored mora, gde sa jedne strane možete uživati u prelepom pogledu na peščanu plažu i more, a sa druge strane možete naći brojne radnje i ugostiteljske objekte u kojima ćete sigurno uživati. Ovo popularno letovalište ima sve sadržaje potrebne za odmor: mnoštvo apartmana i hotela, prodavnica, suvenirnica, apoteke, ambulante, rent-a car agencije, restorane, kafiće, supermarkete, pekare, piljare sa svežim voćem i povrćem, luna park za najmlađe. U mestu ima puno manjih marketa, a na ulazu u grad nalaze se dva velika supermarketa Masoutis i Discount Markt. Iznad magistrale smešten je stari grad, koga karakterišu uske krivudave ulice ispunjene restoranima i suvenirnicama i  trg, koji svojim izgledom vraćaju u neka prošla vremena. 
Veći deo Pefkohorija smešten je ispod magistrale, a tu se upravo nalaze i vile iz naše ponude. U ponudi naše agencije su vile Sofia 1, Sofia 2 i Sofia 3 i sve se nalaze u istom dvorištu. Izlaze na najširi deo plaže u Pefkohoriju, prema mestu Paliouri-ju, nekadašnja Yalla Beach plaža, a danas je to Tridente Mare. U ponudi su studiji i apartmani.


dvoriste vila Sofia 1, 2 i 3


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024