top image

Letovanje Pomorje 2023

Pomorje je poznato letovalište na obali Crnog mora. Nalazi se u istočnom delu Bugarske, izmedju Burgasa i popularnog crnomorskog letovališta Sunčev Breg. Od Sofije je Pomorje udaljeno 420 km, a od Burgasa 20 km. Ovaj gradić je administrativni centar opštine Pomorje, a u njegovoj blizini se nalazi i istoimeno slano jezero čuveno po svom lekovitom blatu koje se koristi u balneološkim centrima širom Bugarske.

Danas je Pomorje poznato kao turističko mesto sa nizom plaža u čijoj se pozadini uzdižu obronci Stare planine. Pomorje je lep primorski grad sa širokom plažom pokrivenom finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža u mestu Pomorje ima ekološku nagradu Plava zastava što je garancija čistoće i uređenosti. Klima u ovom delu crnomorske obale je izuzetno pogodna, sa puno sunčanih dana i sa prosečnom temperaturom mora u julu od 23ºC.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023