top image

Letovanje Primorsko 2023

Grad Primorsko je središte istoimene opštine u Bugarskoj i nalazi se na krajnjem jugositočnom delu Bugarske crnomorske obale. Smešten na malom poluostrvu, grad Primorsko je od Burgasa udaljen 50 km, a od prestonice Sofije 450 km. Grad Primorsko na istoku izlazi na Crno more, na zapadu i severu se graniči sa opštinom Sozopol, a na jugu sa opštinom Carevo, pa je blizu i tih većih turističkih centara Bugarske.

U gradu Primorsko živi nešto manje od 3000 ljudi, ali se ovaj broj u letnjoj sezoni višestruko uvećava zbog toga što veliki broj turista bira baš aranžman u ovo simpatično primorsko odmaralište za mesto svog odmora.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023