top image

Letovanje Rimini 2024

„Prelepa peščana plaža, kristalno čisto more…“ – zvuči kao fraza, ali verujte, u ovom slučaju to nije. Ako je po nečemu Rimini poznat, to je sigurno njegovapeščana obala duga 15 km, zbog koje je on ponosni nosilac nadimka „kralj plaže gradova“. Sa pravom su Rimini plaže poznate širom sveta, a u periodu letnje sezone na „moru“ peškira postavljenih duž obale, svoje mesto pronalaze generacije od 7 do 77. Rimini je čest izbor porodica koje letuju sa decom, jer je voda vrlo čista i bezbedno je za kupanje. Na plaži dežuraju spasilačke ekipe, a tu je i patrola u specijalnim čamcima. Zahvaljujući svemu toma, plaža Riminija spada među najsigurnije u svetu.

Voda je pri ulazu u more plitka, pa morate da hodate kako biste došli do dubine. Kvalitet vode i lepota plaže, kao i sve ono što vam one pružaju, ne treba dovoditi u pitanje, jer potvrda svega toga jeste Plava zastavica, nagrada dodeljena njima 2000. godine. Plaža Riminija svojim posetiocima nudi ležaljke, suncobrane, tu su tuševi, džakuzi, barovi, restorani, ali i biblioteka na otvorenom.

Slobodno možemo reći: Rimini je mislio na sve. Uživaćete u brojnim vodenim, ali i sportovima na pesku. Tu je teren za košarku, odbojku, tenis i fudbal na pesku, a u jednom delu plaže nalazi se teretana. Takođe, možete iznajmiti kanu, katamaran, jedriti, surfovati, voziti pedalinu… A dok se vi vraćate u dane igre i bezbrižnosti, i deca će uživati praveći u nastupu profesionalnih zabavljača ili praviti kule u pesku.

Najpoznatije kupalište je La Marina, tu su i popularni Delfinarijum Rimini, vodeni park Akvafan i tematski park Fiabilandia. Ljubitelji noćnog kupanja možda će biti malo razočarani, jer je plaža zatvorena i zabranjeno je plivanje u periodu od 01:00 do 05:00 h.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023