top image

Letovanje Sozopol 2024

Sozopol je jedan od najstarijih gradova na Crnom moru. Sozopol se nalazi u jugoistočnom delu Bugarske i jedno je od najatraktivnijih i najtraženihih letovališta u Bugarskoj. Od Sofije je Sozopol udaljen 430 km, a od Burgasa oko 25 km. Simbol Sozopola su stare drevne kuće od kojih su neke proglašene nacinalnim spomenicima. Osim toga, simbol grada Sozopola je i sidro koje se nalazi na svim kovanicama.

U novom delu Sozopola se nalazi veliki broj restorana i barova, a jedna od najlepših plaža je plaža Zlatna ribica koja je od Sozopola udaljena 3 km. Poznata je po talasima pa predstavlja pravi raj za surfere. Duge peščane plaže, prijatna klima i brojni kulturni spomenici i sadržaji privlače veliki broj turista iz celog sveta koji u ovom delu crnomorske obale provode svoje letovanje.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024