top image

Limak Cyprus Deluxe****


..

Lokacija

Limak Cyprus Deluxe nalazi se u Bafri, Famagusta, na oko 40km od centra Famaguste, oko 70km od aerodroma Erdžan i oko 95km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2018. godine i raspolaže sa 598 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi hotel ima tri à la carte restorana, nekoliko barova, kao i bogat sadržaj za zabavu – bazeni za decu i odrasle, aqua park, SPA centar. Zbog svoje bogate ponude hotel predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta.

Za decu su tu mini club (4 – 8 godina), junior club (8 – 12 godina ) i teenager club (12 – 16godina).

Plaža

Hotel ima svoju plažu. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira je besplatno na plaži i bazenu.

Smeštaj

Sve sobe imaju TV, sef, mini bar, klima uređaj, fen.

Standardne sobe
 imaju površinu oko 28 – 32m².

Porodične sobe
 imaju površinu oko 48m², neke porodične sobe imaju dve spavaće sobe.

Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u određeno doba dana, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, “Tropical” koktel bar, flaširana i pića iz uvoza kao i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizer, doktor, šoping centar, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena, 1 unutrašnji bazen, 3 dečija bazena, aqua park (7 tobogana), diskoteku, 2 terena za tenis, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: časovi tenisa i oprema, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitness centar.

Plaća se: masaže, wellness centar i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 
• Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Istanbul-Ercan-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines (u slučaju otkaza primenjuju se strožiji uslovi za otkazivanje navedene avio kompanije) 
• Avio takse trenutno oko 53€ (15€ taksa aerodroma u Beogradu, 10€ taksa aerodroma u Istanbulu, 28€ taksa aerodroma na Kipru) Sve takse i troškovi izdavanja avio karte se plaćaju u agenciji uz aranžman (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
• Transfer aerodrom Ercan-hotel-aerodrom Ercan
• 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
• Usluge predstavnika na destinaciji na engleskom jeziku
 
 
JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 
• Deca do 2 godine plaćaju 50€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
• Putno zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove
• Ostale nepomenute usluge

..

..

USLOVI PLAĆANJA:
 
Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
Za rezervaciju je prilikom prijave neophodna uplata avansa od najmanje 50%  za avio karte i 50 % za ostale usluge (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.
 
 
NAČIN PLAĆANJA:
 
•  AVANSNO u gotovini, platnim karticama, preko računa, 100% za avio karte i 50 % za ostale usluge prilikom rezervacije.
• PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express). 
• Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.
• PLAĆANJE NA RATE bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak na rate
NAPOMENA: pre uplate cekovima i prijema istih, subagenti obavezno da kontaktiraju organizatora radi uslova i načina plaćanja.

..

..AVIO PREVOZ..

..

VAŽNE NAPOMENE:
 
• Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Potvrda rezervacije smeštaja čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate. Na destinaciji je predstavnik na engleskom jeziku.
• Neophodno je pri rezervaciji uplatiti 50% ukupnog iznosa.
• Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa (Član 15)
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima
OSTALE NAPOMENE:
 
• Organizator putovanja ne može da utiče na raspored sedišta dodeljen putnicima od strane avio kompanije i shodno tome posebni zahtevi za određenim sedištima nisu mogući.
• Većina hotela na Kipru ima Casino u koji je ulaz dozvoljen samo punoletnim osobama.
• Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
• Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja. 
• Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji.
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
• Sve sobe u svim hotelima na Kipru u ponudi  1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
• Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočni pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
• Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
• U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim pravilima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. 
• Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela. 
• Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
• Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti. 
• Vreme trajanja transfera od aerodroma Ercan do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji. 
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
• Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje sa Kipra. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
• Dokumentacija za putovanje se dobija u agenciji po isplati kompletnog aranžmana. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za čekiranje potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.
• Putnici mogu nositi do 30 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
• Osoblje avio kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
• Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera 
• Predstavnici i autobusi za transfer 1 A Travela čekaju putnike na aerodromu na Kipru i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Predstavnik obilazi sve hotele u roku od 48 časova po dolasku. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima info-sastanaka i izleta. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info-sastanku ili telefonom prvih dana boravka, da bi se na to moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
• Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Turkish Airlines neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska.
• Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
• 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
• Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs
 
MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 
1 A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI JE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.
Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
 
PROGRAM PUTOVANJA BR. 1 VAŽI OD 07.12.2021.
 
Katalog sa opisima hotela i cenovnik su sastavni deo ovog programa.
 
Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 
1 A TRAVEL d.o.o.
Licenca br. OTP 78 /2020, kategorija A40

..

..

SEVERNI KIPAR 2021

Program Putovanja

 
           Program individualnog putovanja
Individualna putovanja se organizuju u periodu od 23.06.2021-30.10.2021.
 
 
1. DAN BEOGRAD – ISTANBUL – ERCAN
            Sastanak putnika u Beogradu, na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno vreme poletanja je u 09:10h, sletanje na aerodrom u Istanbulu po planiranom vremenu leta je u 12:00h. Let za aerodrom “Ercan” je predviđen u 13:40h, sletanje po planiranom vremenu je u 15:20h. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. – 09. DAN – KIRENIJA, FAMAGUSTA, 
Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.
10. POSLEDNJI DAN – ERCAN – ISTANBUL – BEOGRAD 
Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul po predviđenom vremenu je u 11:45h, planirano sletanje u Istanbul je u 13:30h. Let za Beograd po predviđenom vremenu leta je u 18:45h, planirano sletanje u Beograd je u 19:30h. Kraj programa.

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2022