top image

Luna Blanca *****


..

Lokacija

Nalazi se u mestu Kumkoy, Side. Udaljen je  65km od aerodroma u Antaliji i 70km od centra Antalije

Opšti podaci

Resort se prostire na 12.000m2. Na 6 spratova je raspoređeno 314 soba (od toga 243 standardne, 55 porodičnih soba, 5 apartmana i 3 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom).

Hotel ima glavni restoran Turquoise, 3 à la carte restorana (Sushi-so – japanski, Anchor – riblji, Mezzaluna – italijanski), poslastičarnicu, Caretta Beach bar – turske palačinke u određeno doba dana, Arena Pool Bar&Snack – užine, sladoled i vafli u određeno doba dana i Lobby bar

Za decu tu su dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, igralište, mini klub (4 – 12 godina) i mini disko, a na raspolaganju je i poseban deo za pripremu hrane za bebe u glavnom restoranu u vreme doručka, ručka i večere.

Plaža

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa barom, koja je od hotela udaljena samo 300m. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu se mogu besplatno koristiti. 

Smeštaj

Standardne sobe,  kojih ima ukupno 243, imaju površinu od 27m2, a mogu imati pogled na more ili na baštu. U sobi je jedan bračni i jedan single krevet, centralna klima, satelitska TV, sef, minibar (koji se dopunjava dnevno bezalkoholnim pićem), set za kafu i čaj, fen  i lampa za čitanje. Na podu se nalazi parket ili laminat. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom i balkon. 

Porodične sobe kojih ima ukupno 55, imaju površinu od 35mi mogu imati samo pogled na baštu. Sastoje se od dve sobe, odvojene vratima, a poseduju jedno kupatilo sa tuš kabinom. 

Apartmana  ima ukupno 5. Sastoji se od dve spavaće sobe i jednog prostranog kupatila sa tuš kabinom. Površina sobe je 50m

Plaća se: room service (osim za osobe sa invaliditetom), telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Na raspolaganju gostima je i dijetalni meni. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, odredjena  uvozna pića,  užine u određeno doba dana, sladoled i vafli 14:00 – 17:30 na dve različite lokacije, turske palačinke 12:00 – 15:45 i poslastičarnica. Za male bebe je obezbeđen kutak za pripremu hrane u glavnom restoranu za vreme sva tri glavna obroka. Gostima su na raspolaganju i 3 bara, od kojih je Lobby Bar otvoren 24h.

Plaća se: a’ la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, prodavnice različitog tipa, soba za igre (bilijar, Play Station, fliper itd.), sala za konferencije, nargila. 

Sport i zabava

Dva otvorena bazena, zatvoreni bazen, bazen sa toboganom, fitness centar, aerobik, gimnastika u bazenu, boćanje, stoni tenis, odbojka na plaži, disko i animacija u toku dana i večeri.

Plaća se: svi sportovi na vodi, gejming igraonica i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam) i fitnes centar. 

Plaća se: različite vrste masaža i tretmana za negu lica i tela, parno kupatilo, đakuzi i privatna soba za fitnes.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..AVIO PREVOZ..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024