top image

Minos Hotel****


..

OPIS

Lokacija: Hotel Minos se nalazi u centru Retimna, od velike peščane gradske plaže udaljen je 150 m, a desetak minuta hoda od starog grada. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 75 km.

Sobe: Hotel Minos ima 175 soba - standardnih i superior. Kapacitet standardnih soba je maksimum dve osobe, dok superior sobe mogu primiti maksimum tri osobe, treci krevet pomocni. Bebi krevetac se moze smestiti samo u superior sobe, na zahtev putnika i besplatan je (obavezno najaviti prilikom rezervacije). Sve sobe imaju klima uređaj koji je uključenu u cenu, TV, sef (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, frižder, wi-fi (besplatno), aparat za čaj/kafu, balkon ili terasu. Peškiri za plažu su dostupni gositma (uz depozit). 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel ima i a la carte restoran, 2 bara, kafeteriju, rent a car, servis za pranje i sušenje veša, menjačnicu i frizerski salon. 

Sport i zabava: Osim 2 bazena, gostima su na rapolaganju teniski teren, pikado, bilijar i teren za stoni tenis.

 Blizu plaže
 
 Peščana plaža
 Room service
 
 Servis za pranje i peglanje
 
 Wi Fi
 Ležaljke i suncobrani pored bazena
 
 Peškiri za plažu
 
 Spoljašnji bazen
 A la Carte restoran
 
 Bar
 
 Bar na bazenu
 
 Restoran
 Masaža
 
 Teretana
 Bilijar
 
 Sportovi na vodi
 
 Stoni tenis

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

..

..

..

..

AVIONSKI PREVOZ

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023