top image

Musho ****

..

Hotel Musho, iz ponude Turska letovanje – Sarimsakli hoteli, nalazi se pored peščane plaže u Sarimsakliju. Ovaj hotel novijeg datuma, poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, recepciju 24h, restoran, bar, besplatan bežični internet u svim prostorijama, kao i svoj deo plaže – idealno za letovanje u Turskoj. Hotel je prve goste primio 2016. godine. Smeštajne jedinice mogu biti dvokrevetne i trokrevetne, a tu su i family sobe (na upit). Sve sobe su klimatizovane i sadrže flat-screen TV, mini-bar, sef, kao i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Na raspolaganju su i besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Usluga u hotelu Musho je all inclusive (sve uključeno – doručak, ručak, večera + međuobroci – švedski sto).

AUTOBUSKI PREVOZ
SOPSTVENI PREVOZ


..

....

..
AUTOBUSKI PREVOZ
SOPSTVENI PREVOZ
..

..VAŽNO : BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U
REPUBLIKU TURSKU

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024