top image

Naama Bay Promenade Beach Resort ***** ex Marriott


..

Lokacija

Hotel se nalazi u Naama Bay, oko 5km od Shark’s Bay i oko 15km od aerodroma. 

Opšti podaci

Naama Bay Promenade (ex Marriot) se sastoji iz dva bloka – Beach Side i Mountain Side i oba imaju svoj glavni restoran, u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Ova dva bloka deli magistrala, a gosti smešteni u bloku Mountain Side ne mogu da koriste restoran u bloku Beach Side dok barove mogu. Hotel je pod menadžmentom grupacije ACCOR. Glavni adut ovog hotela je svakako prelepa plaža, jedna od najlepših u ovoj regiji, a može se pohvaliti i dobrom lokacijom jer se nalazi na pešačkoj udaljenosti od centra.

Za decu tu je bazen, dečiji klub, igralište.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more, jedna je od najlepših u regiji, na plaži se nalaze dva bara koja rade do zalaska sunca. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standard soba – nalazi se u zgradi Beach Side, može imati pogled na baštu, bazen ili more, u sobi se nalazi francuski ležaj i sofa u kojoj mogu da sme smeste dva deteta.
Mountain garden view – nalaze se u zgradi Mountain Side, sobe su malo prostranije u odnosu na sobe u Beach Side.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kona Kai, Parmizzanos i Sharm Buffet (glavni restoran). Gostima su na raspolaganju i barovi – Piano i Beach Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Prodavnice, parking, usluga pranja i peglanja veša, sala za sastanke. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima veliki bazen, aerobik, odbojku na plaži, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se:
 masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..

..

..AVIO PREVOZ..

..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024