top image

Olivera***


..
Hotel Olivera se nalazi u Sarimsakliju, na šetalištu pored obale i poseduje sopstvenu plažu, a od centra Ajvalika udaljen je oko 7 kilometara. Ovaj hotel iz ponude Turska letovanje – Sarimsakli hoteli, poseduje otvoreni bazen sa delom za decu, lobi, bar, odbojkaški teren, stoni tenis, diskoteku, restoran… Wireless internet je dostupan u lobiju hotela i besplatan je. Sve sobe su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), kupatilom, fenom, TV-om i terasom. Ležaljke i suncobrani na plaži besplatni su za goste hotela – prava preporuka za letovanje u Turskoj. U okviru hotela je restoran koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Usluga u hotelu Olivera je polupansion (doručak i večera). Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.


..

....

.

..
AUTOBUSKI PREVOZ
SOPSTVENI PREVOZ
..


VAŽNO : BIOMETRIJSKI PASOŠ SRBIJE MORA VAŽITI JOŠ MINIMUM 6 MESECI OD DATUMA ULASKA U
REPUBLIKU TURSKU

.

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024