top image

Oscar Park Hotel***


..

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yeni Boğaziçi, na oko 5km od grada Famagusta, oko 53km od aerodroma Erdžan i 62km od aerodroma u Larnaki.

Opšti podaci

Oskar Park hotel otvoren je 2016. godine kao deo Oscar Group lanca hotela. Nalazi se u blizini ruševina antičkog grada Salamis, okružen borovom šumom. Ima ukupno 58 smeštajnih jedinica (4 standardne sobe, 6 jednokrevetnih i 48 deluxe soba). Osim glavnog restorana, hotel ima i à la carte restoran, “Lobby Bar” i “Irish bar” dostupan gostima od 10:00h do 23.00h. 

Plaža

Hotel je od peščane plaže udaljen oko 700m. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju oko bazena. Peškiri za plažu dobijaju se uz depozit.

Smeštaj

Hotel poseduje 58 soba, od kojih su 4 standardne sobe, 48 deluxe i 6 jednokrevetnih soba.
Standardne sobe imaju balkon/terasu sa pogledom na planine, mini bar, TV, klima uređaj, kupatilo sa tušem, fen, sef.

Plaća se: telefon, mini bar, sef i Wi-Fi internet (dostupan gostima u celom hotelu, po različitim tarifama u zavisnosti od paketa).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Noćenje sa doručkom, Polupansion i Soft All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U skladu sa izabranom uslugom, u glavnom restoranu služi se doručak, kasni doručak, ručak i večera.

Plaća se: sva pića tokom i van obroka, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Sala za konferencije, rent -a- car, supermarket na 100m od hotela.

Sport i zabava

U kompleksu hotela postoje dva bazena – za odrasle, dubine 140cm i dečiji bazen dubine 60cm. Gostima je na raspolaganju i stoni tenis.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

..

..

..

..AVIO PREVOZ..

..

..

....

 ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

 


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024