top image

Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa *****

Lokacija

Nalazi se u novom centru – Memša, oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine, a parcijalno renoviran u periodu od 2016-2019.godine. U svom sastavu ima 366 soba raspoređenih u 3 zgrade (glavna zgrada i dva bočna  objekta koja okružuju bazene). U neposrednoj blizini hotela nalaze se poznati lanci restorana i tržni centri. Lepo uređen kompleks sa dosta sadržaja pogodan je za sve koji žele da svoj odmor provedu blizu centra u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem. Zbog svog koncepta i sadržaja preporučuje se i mladima i porodicama sa decom. Naše mišljenje po servisu i sadržajima je da je hotel 4*, a zvanično je kategorisan kao 5*. 

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, tri a ‘ la carte restorana, nekoliko barova i diskoteka.

Za decu tu su mini klub sa animacijama, dečiji bioskop, bazen sa tobodanima.

Usluga čuvanja dece nije moguća.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se ide mini busom 5 minuta, koji od 8:30 ujutru ide non-stop do zalaska sunca. Na plaži se nalazi Beach Bar, a u okviru usluge u baru su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel ima 366 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, klima uređaj, fen, mini bar, sef.

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, mini bar (1 flašica mineralne vode po osobi dnevno bez doplate).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Cascade (glavni restoran), La Luna (italijanska kuhinja), Lake i Internation a la carte. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pergola Bar, The Aqua Park Pool Bar i The Beach Bar. 

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, knjižara, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 4 bazena, dva aqua parka (5 tobogana za starije i 5 za decu), odbojku, pikado, trbušni ples, aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, latino plesove, jogu, stoni tenis kao i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju hotela. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness

U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu u trajanju od jednog sata besplatno.

Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024