top image

Putovanje Tajland


Posetite Tajland, neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, budističkih hramova, fascinantne istorije, čuvenog gostoprimstva i upečatljive kuhinje. Ova egzotična zemlja je iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak.Budizam, koji vlada ovom zemljom, za mnoge predstavlja najpitomiju i najlepšu religiju koja podstiče tolerantnost i ljubav, te je zbog tih principa Tajland jedna od najbezbednijih zemalja na svetu.Osetite prave čari zemlje smeha. Putujte ležernim tempom što će Vam omogućiti da u potpunosti osetite šarm ove fascinantne zemlje. Našim znanjem i iskustvom pomoći ćemo Vam da prevaziđete kulturne razlike i stopite se sa sredinom. Dopustite nam da Vam pokažemo najlepšu verziju ove prelepe zemlje, koja će Vam pružiti ogromno životno iskustvo.

Bangkok, grad anđela, udara kao grom iz vedra neba. Vrućina i haotična atmosfera uzbuđuju energijom! Kulturološki šok. Fascinantni hramovi, preukusna ulična hrana i šoping ostavljaju malo vremena za odmor. Vreva, gužva, buka, tuk-tuk vozila, turisti iz čitavog sveta u svojoj egzotičnoj priči. Grad hipnotiše spojem starog i novog, istoka i zapada, i – vrtoglavih kontradikcija.

Na koja mesta pomisli turista kada govorimo o egzotičnom odmoru, tirkiznom moru, Suncu i pesku? Jedan od odgovora na ovo pitanje mora biti Puket. Ostrvo Puket nalazi se na jugu Tajlanda i okružuje ga Andamansko more. Bilo je poznata luka još u ranim danima regionalne pomorske trgovine, stecište trgovaca iz Indije, Persije, Burme, Kine, rudarski region, a danas je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija koja nudi mnogo više od predivne i izuzetno bogate prirode. Puket vam pruža ne samo impresivne plaže, more, šume, raznoliki životinjski svet,već i mogućnost za istraživanje kulture i života. Druga istorija ovog kraja, periodi rata i periodi mira, oblikovali su današnji Puket. U njemu ćete primetiti varitet etničkih grupa, stilova i kuhinja. Kinesko – portugalski uticaj u arhitektri stvorio je zanimljiv i jedinstven prostor koji okupira maštu, dok istovremeno gostoprimstvo lokalnog stanovništva impresionira njegove posetioce. Uživajte u ovom rajskom mestu, okruženom nestvarnim predelima, bujnom vegetacijom i posmatrajte spektakularne zalaske sunca uz ispijanje egzotičnih koktela od tropskog voća. Odmor na Puketu predstavljaće pravo zadovoljstvo svim članovima porodice, bez obzira na uzrast.

Tajlandska ‘ruža severa’ je prirodna i kulturna zemlja čuda sa etničkom raznovršnošću sa mnoštvom atrakcija i gostoprimljivom uslugom. Čang Mai u bukvalnom prevodu znači ‘novi grad’ I zadržao je ime uprkos tome sto je proslavio 700. godišnjicu 1996. godine.

Jedan je od nekoliko gradova na Tajlandu gde je moguće iskusiti i istorijsku i modernu Thai kulturu koje koegzistiraju rame uz rame: grad karakterišu vekovima stare pagode i hramovi koji su odmah pored modernih radnja, butika i hotela. Intrigantne razlike kao što su etnička plemena, gomila rezervata slonova, mnoge škole kuvanja i masaža, razne zanatske radionice, kulturni performansi, kao i predeli koji oduzimaju dah, čine Čang Mai jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija Azije.

Stari grad je vitrina fascinantnog, domorodačkog kulturnog identiteta severa, koji uključuje različite dijalekte, prijatnu kuhinju, karakterističnu arhitekturu, tradicionalne vrednosti, vesele festivale, brojne radnje ručnih radova, severnjački stil masaža i klasične plesove. Najveće turističke atrakcije Čang Mai-ja svakako su šetnja džunglom i prašumom u pratnji vodiča i upoznavanje sa izvornom tajlandskom kulturom i plemenima, obilasci hramova, splavarenje rekom, kao i jahanje slonova.

..

..

....

....

....

....


ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024