top image

Titanic Palace *****

Lokacija

Nalazi u južnom delu oko 17km od centra Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 102.000m2. U ponudi ima oko 600 smeštajnih jedinca raspoređenih u trospratnim zgradama. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. Hotel je poznat i po jednom od najvećih aqua parkova u Hurgadi, pa predstavlja dobar izbor i za za porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Titanic Beach (bazene i barove).

Za decu tu su bazen, igralište, dečiji klub, bioskop.

Plaža

Hotel ima peščanu plažu dužine 365metara, veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu). Hotel ima i jetty-ponton dužine 500m sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima oko 600 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef.
Standard room je površine oko 48m2, ima pogled na bazen, baštu ili bočni pogled na more. 
Family room je površine oko 58m2, ima dve spavaće sobe i jedno kupatilo, može imati pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. 
Bugalow je veličine oko 48m2, ima izlaz na bazen i pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more. 

Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – Cleopatra (glavni restoran), Antonio (glavni restoran), Japanese & Chinese, Indian, Mexican, Italian (nalazi se u hotelu Titanic Beach), Chinese (nalazi se u hotelu Titanic Beach), Lebanese (nalazi se u hotelu Titanic Beach), Fish (nalazi se u hotelu Titanic Beach) i Beach Restaurant. U ponudi su i barovi – Cesar Bar, Waves Disco, VIP Lounge, Sailor’s Beach Bar, Captain Smith Bar, Pirates Lobby Bar (nalazi se u hotelu Titanic Beach) i Oasis Pool Bar (nalazi se u hotelu Titanic Beach).

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani (besplatni samo jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Internet cafe, parking, usluga pranja i peglanja veša, doktor, limuzina, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena površine 8.000m2, dva dečija bazena, aqua park, dva terena za tenis, mini golf, animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, saune, parno kupatilo, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024