top image

Wellness Spa Srbija

Srbija (zvaničan naziv Republika Srbija) je kontinentalna država koja se nalazi u jugoistočnoj Evropi, tačnije na Balkanskom poluostrvu i jednim delom u srednjoj Evropi (Panonskoj niziji).Glavni grad je Beograd. Severni deo Republike zauzima ravnica, a u južnim predelima su brežuljci i planine. Kroz Srbiju teče reka Dunav, važan plovni pravac koji povezuje srednju Evropu sa Crnim morem.

Zahvaljujući brojnim pozitivnim razvojnim trendovima turistička delatnost se svrstala među najdinamičnije privredne grane. Srbija nudi razne vidove turizma za različite segmente turista, pored planinskog, banjskog i gradskog tu su još vidovi turizma koji su vezani za posebna interesovanja, kao što je eko turizam, seoski turizam, religijske ture, kulturno-istorijski potencijal, sportsko-rekreativni turizam… Srbija nudi zdravu sredinu, ekološku hranu, ugodan ambijent, aktivan odmor u prirodi, etnografske i druge kulturno-istorijske vrednosti kao neke od elemenata koji će vam upotpuniti odmor.Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024