top image

Zimovanje Austrija Solden

Solden je jedno od najpopularnijih i najpoznatijih skijališta u Austriji. Nalazi se u dolini Ötztal u pokrajini Tirol, i ima staze koje su prilagođene svim kategorijama skijaša. Sneg je garantovan od oktobra do maja, zahvaljujući nadmorskoj visini na kojoj se nalaze staze ( od 1350 m – 3340 m nadmorske visine ), 2 glečera – Rettenbach i Tiefenbach, i sistemu za veštačko osnežavanje kojim je pokriveno preko 67% staza. U samom mestu i na stazama ima dosta restorana i kafića, poznat je po dobrom noćnom provodu. Osim skijanja, ovde se može se ići na pešačke ture po glečeru, sankanje i planinarenje. Ukupno ima oko 150 km staza, 34 ski lifta, i kapacitet je 69.000 skijaša na sat. Blizu Soeldena se nalazi najveći wellness centar u Austriji Längenfeld, oko 13km udaljen od Soeldena.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024