top image

Zimovanje Bugarska Bansko 2022

Ski centar broj 1 u Bugarskoj-spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva, nalazi se na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški Tražeći pravu alternativu za Alpe, ovde ćete naći staze za sve ukuse: od blago kosih za početnike do strmih, ponegde gotovo vertikalnih padina, za one koji dobro skijaju. Turisti se odlučuju za Bansko i zato što je ovde najduža skijaška sezona u Bugarskoj, od decembra do maja, obilne snežne padavine i postojan snežni pokrivač. U ski centru Bansko svi hoteli sa 4* nude besplatno korišćenje bazena, fitnes-a, saune, ski garderobu, a mali porodični hoteli ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo. Jedinstvena kombinacija ski centra i gradića bogatog kulturno – istorijskog nasleđa učinila je Bansko idealnim mestom za zabavu. Tradicionalne ‘mehane’ nude domaću atmosferu koja podrazumeva dobru hranu, odlična pića i živu muziku. Mnoštvo kafića i barova nudi osveženje u svako doba, a diskoteke i noćni klubovi rade do ranih jutarnjih sati.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2021