top image

Zimovanje Francuska Tignes 2023

Dobro došli na planetu sneg. Skijaška meka Tignes pripada jednom od najpoznatijih ski područja Espace Killy, koje sačinjava 300km povezanih staza, glečer Grande Motte na 3.500m n/v, više snow parkova…. Odaberite sami vaš termin putovanja i proverite zašto je ovo skijalište već godinama jedno od najomiljenijih područja na svetu.

Često u senci Val d’Isera, Tignes (Tinj) i ski tereni u okolini su sastavni deo prostora na kome je skijao i koji je promovisao najveći skijaški as Francuske Žan Klod Kili. Tignes je jedan od najstarijih ski centara Francuske i sastoji se od pet naselja, od kojih se tri nalazi oko velikog ledničkog jezera na 2100 m/nv. Ovde je sve podređeno skijanju. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi na samim stazama, a za zabavu i večernje izlaske takođe ima puno interesantnih mesta.

Preporučujemo ga svima kojima je vrhunsko skijanje u prvom, a komfor u drugom planu. Ko jednom skija u Tignes-u, uvek će mu se vraćati!Kako je Tignes poznat kao jedan od prvih koji su građeni za masovni turizam, apartmani u većini zgrada su skromno opremljeni i ne previše prostrani, ali dobra organizacija i izvanredne staze to nadoknađuju. Studiji za 2,3 i 4 osobe i prostraniji, višeprostorni apartmani su kompletno opremljeni i nalaze se na 2000 m n/v. Udaljeni su 100-150 m od polazne stanice žičara koje su sastavni deo sistema žičara za čitavu oblast Val d’Isere – Tignes (Espace Killy).

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM

Prevoz Putnika za Nemačku Autobusom Povoljno Jeftino
Prevoz putnika za Nemačku

Iznajmljivanje Autobusa Jagodina Pomoravlje

Avio Karte za ceo Svet


Yuta


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2023