top image

Zimovanje Madonna di Campiglio 2024

Madonna di Campiglio je središte za sve one koji vole spoj vrhunskih skijaških staza i dobre zabave posle skijanja!Smeštena je u severnoj italijanskoj regiji Trentino ispod impozantnog masiva Dolomiti di Brenta. Nalazi se na nadmorskoj visini 800-2550m.Ovo mondensko skijalište je središte za sve one koji vole spoj vrhunskih skijaških staza i dobre zabave posle skijanja. Sa tradicijom dugom preko 50 godina, ovde se održava Svetksi kup u slalom za muškarce. Pripada sistemu žičara Skirama Dolomiti koji ukupno broji oko 380km staza. Predstavlja odličan izbor za porodično skijanje ili za nešto manje zahtevne, ali dobre skijaše. Takodje ako se odlučite za smeštaj u Marillevi ili Folgaridi dobićete odlično skijanje po veoma pristupačnim cenama, naročito na početku ili na kraju sezone.Sama Madonna di Campiglio ima oko 60km staza, a sa Marillevom i Folgaridom sa kojima je povezana sistemom žičara ima ukupno 150 km staza. Staza ima za sve kategorije skijaša a uglavnom sup lave i crvene i to odlično uređene. U Madonni di Campiglio nalazi se čuvena FIS staza „Tre“ na kojoj se ponovo vozi Svetki kup. Na ovoj stazi moguće je noćno skijanje utorkom i četvrtkom. Na samom vrhu dela skijališta Groste, nalazi se prilično veliki snowpark koji će zadovoljiti i najzahtevnije bordere.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM MAILA ILI TELEFONOM


Obaveštenje: Sve informacije na sajtu turističke agencije Living & Travel su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Letovanje Leto More Autobusom Akcija Aranžmani Ponuda Povoljno Popusti Last First Minute Sajamski Popust Odmor Obilasci Destinacija Jeftino Cena Izlet Putovanje Vikend Putovanje Metropola Evropski Grad Zimovanje Skijanje Wellness Spa Dalake Destinacije Avionom Aktuelne Ponude 2024